Google a decis sa ofere iGoogle si in limba romana. Ce e iGoogle aflati foarte simplu: daca aveti cont de gmail veti vedea cand accesati www.google.ro un mic link in coltul din dreapta sus.

Daca reusiti sa nu va prindeti urechile in setari, veti ajunge la asa ceva (da, am vrea noi!):

iGoogle

 

Cel mai interesant feature este, de departe, cel care iti permite sa iti adaugi propriul URL favorit, cu conditia ca el sa emita un flux RSS, evident.

Plusuri: arata muuult mai bine decat orice altceva oferit in .ro (aviz neogen, poate va inspira!), iti permite sa eviti mizeriile selectate de editorii agregatorilor de stiri din .ro pe prima pagina si mai ales, dar mai ales …. NU ai reclame care sa ti se labarteze pe juma’ de pagina si care sa iti urle in creieri.

Minusuri: configurarea iti cere ceva rabdare. Din experienta anterioara cu acest serviciu google in engleza, uneori modificarile nu ti se salveaza (adica atunci cand iti e lumea mai draga). Si in plus, fluxurile de RSS preluate nu sunt intotdeauna actuale. Dar dupa 1-2 zile, ar trebui sa se rezolve…

Asteptam reactiile din partea portalurilor romanesti…

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card