Doamnelor si domnilor, premiul pentru titlul de “Idiotul Anului” se acorda imbecilului care tine loc de ambasador al Romaniei la Londra.

Motivul? Pentru merite deosebite in tampenie colosala, grad de cavaler al tristei figuri.

Mai precis, s-a simtit ofensat de replicile privitoare la tigani si tara lui Borat din superba emisiune de divertisment realizata de Top Gear in Romania, si a cerut editarea lor.

In cazul in care acest criptocomunist feroce mai ramane in functie, eu propun sa fie dus frumos de manuta si asezat pe un Morris Marina. Sau pus intr-o rulota. Si apoi executat in stilul Top Gear, cu un pian trantit direct in tartacuta.

Nu mai pot, daca un astfel de decerebrat este ambasadorul nostru in Marea Britanie, sa ma mai mir ca tara asta este in ultimul hal?! Oare chiar atat de greu este sa inteleaga doua lucruri simple: unu, ca prin aceasta emisiune s-a facut mai multa publicitate Romaniei decat oricand (finalul cu Clarkson urland ca Transfagarasanul e cea mai buna sosea din lume si ca vrea sa ramana pentru totdeauna in Romania probabil ca tataie ambasador l-a pierdut); si doi, pentru ca insasi cererea de a cenzura o emisiune de divertisment (nu e un documentar, da? si chiar daca ar fi fost…) frizeaza nu ridicolul, ci direct spitalul de psihiatrie.

O fi ruda cu Vadim, sau apropiat de-al lui? Dar oare domnu’ Basescu stie ce cretin reprezinta Romania in Marea Britanie?

Share →

5 Responses to Idiotul anului: ambasadorul roman la Londra

 1. A.Faith says:

  Acu’ pe bune, ţi se pare normală asocierea intenţionată a românilor cu ţiganii? ştiu că mulţimea tuturor românilor care respiră include şi mulţimea ţiganilor care fac acelaşi lucru, dar nu le poţi echivala!

  Totuşi, nici eu nu sunt de acord cu cenzura. răul a fost făcut, asta e, trecem mai departe, nu cenzurăm.

 2. zvoner says:

  A.Faith, cand Top Gear s-a dus in USA, au filmat numai rednecksi :) Nu mai vorbesc de ironiile fine la adresa francezilor, elvetienilor, vietnamezilor si oricaror altor popoare carora le-au calcat pragul.
  Cine urmareste cu regularitate Top Gear stie ca ei emit judecati alb-negru despre orice, si tocmai aici e amuzamentul. Vreau sa zic ca despre Romania au zis la superlativ, atat de tare incat la un moment dat i-am banuit ca au bagat ceva banuti in buzunar pentru promovarea tarii.

  In rest, tigani avem, sunt chiar atat de vizibili, ne-am obisnuit noi sa-i ignoram. Ei n-au cum sa-i ignore, e o chestie amuzanta si fascinanta pentru ei. Au si ei tiganii lor, dar n-o sa se supere niciodata daca facem misto de ei. Asa-s englezii.

 3. Avem tigani, si problema tocmai asta e ….ca ii ignoram. Ar trebui facut un program de educare a lor…poate asa nu mai cersesc, nu mai fura, nu mai fac scandal…

 4. A.Faith says:

  trebuie să recunosc, Top Gear nu e una din emisiunile pe care o urmăresc on a daily basis, deşi ar trebui. prefer Fifth Gear de pe Discovery :)

  totuşi, trăind în România ştiu care e realitatea şi mă cam calcă pe neuron exagerările, chiar dacă ştiu că sunt intenţionate. oricum, per total, emisiunea mi-a plăcut!

  offtopic: tare mult mi-aş dori să ai şi tu pluginul de subscribe to comments, să primesc şi eu notificări pe mail atunci când îmi răspunde cineva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card