In timp ce toata lumea vorbeste despre Google OpenSocial, Microsoft face o miscare foarte interesanta, upgradand Hotmailul la nivelul unui Outlook, incluzandu-l in Windows Live si realizand un grad de integrare masiva intre serviciile Windows Live.

Aceia dintre voi care aveti un cont de Hotmail vor putea testa gratuit noile facilitati ale acestuia, care in rezumat pot fi definite ca un Outlook web-based. Plus, Hotmail este acum integrat in Windows Live, ceea ce permite accesul la scanarea antivirus OneCare si la facilitatea Spaces, o ebosa de social-networking care arata destul de interesant (voi reveni pe subiect dupa ce o voi mai explora un pic).

Microsoft Hotmail’s new interface

Utilizatorul are acum acces la o interfata mult mai bine gandita si foarte rapida, simtitor peste cea de la gmail si ceilalti concurenti. Spatiul s-a marit la 5GB, iar utilizatorii au acces la functii avansate de calendar, contacte si  organizare a mailurilor. Poti stabili taskuri in Calendar, le poti repartiza si poti partaja calendarul sau parti din el cu anumite contacte sau cu prietenii.

Arata bine, se misca bine, dar mai ales este un semnal clar: daca Microsoft ofera un Outlook online, timpul aplicatiilor vandute la pachet a apus. Sunt curios cum va marketa insa MS aceste noi facilitati, care deocamdata sunt “incercate” gratuit, in timp ce Google le ofera gratuit.

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card