Asa cum ma temeam, Guvernul a ramas impasibil la reactiile vehemente venite din partea industriei auto si a IMM-urilor si a adoptat pana la urma cele doua masuri nefaste: impozitul forfetar pentru IMM-uri si interzicerea deducerii cheltuielilor legate de masini din veniturile realizate de firme.

Rezultatul este simplu de inteles: zeci de mii de IMM-uri se vor inchide, sute de mii de masini vor fi returnate, iar piata auto, si asa in criza, va fi complet spulberata.

Multumesc din inima Guvernului Romaniei ca m-a decis sa emigrez. Urgent.

Am scris mai pe larg despre ordonanta de urgenta a lui Pogea si urmarile ei nefaste pe Dailybusiness.

Share →

One Response to Guvernul omoara definitiv IMM-urile si piata auto.

  1. TheBride says:

    Pai si eu ce ziceam, acu’ cateva zile? Ca astia se pregatesc de o lovitura economica de stat. Sugrumat un pic, strans tare si murit. Ai care mai scapa, daca mai apuca, fug. Restul sting lumina si stau linistiti. Pacat ca nu ne putem criogena. Ca am fi avut sansa sa vedem peste cativa ani/zeci de ani ce s-a nascut din guvernul Boc, daca se va mai fi nascut ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card