Daca ieri aflam ca madam Udrea vrea sa sparga 320 de milioane de euro pe sali polivalente in jde orase din Romania (una in Bucuresti si inca 2-3 tari in marile orase din tara ar fi complet de ajuns), azi aflu ca onor Guvernul roman vrea sa distruga singurul institut ORL de prestigiu din tara, institutul Dorin Hociota.

Sub pretextul economisirii cheltuielilor (caci se stie ca de la ORL e greu sa-ti iei spaga, pe cand din sali polivalente spaga curge), Institutul ar trebui ‘reorganizat’ in cadrul Spitalului de Urgenta. Practic se distruge un institut vechi de 37 de ani, dotat in mare parte cu tehnologie de ultima ora, pentru a mai taia vreo cateva zeci sau poate sute de mii de euro.

Acum, stiam deja ca acest guvern este surd la argumentele de bun simt si ca mai toate politicile sale sunt intr-o ureche (chiar daca inca avem vecini care iau masuri mai aberante, vezi Ungaria), insa uneori enough is enough.

Vi se pare normal? Aud?

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Guvernul distruge institutul ORL

  1. gogulu says:

    Iti amintesc ce ne-ai spus cu cateva zile mai devreme: “promit ca in 2011 voi face toate eforturile sa transform acest blog in ceea ce am vrut sa fie de la inceput: un blog despre frumos.”. Se pare ca “toate eforturile” tale nu sunt suficiente sa faca fatza evenimentelor naucitoare din aceasta tara… Ce rost are sa tii un institut ORL, cand poti da fuga pana la Viena , la AKH, si-ti rezolvi treburile acolo ? Sincer, nu-mi dau seama daca este o conspiratie la nivel inalt de terminare a acestei tari sau avem parte numai de un grup de incompetenti la conducere ( oare “incompetenti” acopera toata gama de atribute, sau am fost mai uitat cate ceva ? ) , dar am un sfat: pune bani deoparte pentru sanatatea ta, sa ii ai la dispozitie atunci cand , doamne-fereste, vei avea nevoie de ei. Drumul peste hotare si tratamentul acolo sunt destul de scumpe, dar poate ca merita…..

  2. zvoner says:

    Pai asta si fac. Si pentru pensie, iar in curand si pentru sanatate. Si asta i-as sfatui pe toti sa faca. :)

    Dar da, ma voi stradui sa readuc vorba despre frumos, numai ca in cazul asta as vrea sa vad cat mai multe reactii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card