New York Times publica in editia din 5 mai un articol despre gigantul Smithfield Foods si despre cum revolutioneaza acesta zootehnia din Romania si Polonia, atat in bine, cat mai ales in rau, cu impact negativ major asupra mediului.

Evenimentul Zilei foloseste probabil o traducere in Google a articolului din ziarul american si titreaza mare, labartat: “Gripa porcina vine din Romania?“. Desi in articolul original nu se pretinde asa ceva, ba chiar nici nu se face aluzie la asa ceva.

Foarte probabil ca tampenia senzationalista scoasa de cei de la EVZ sa fie preluata maine in toata mass-media romaneasca, cu mese rotunde unde diversi scuipatori de saliva sa isi dea cu parerea si sa identifice vinovatii.

Eu ma intreb doar… oare cei de la EVZ vor sa iste cu orice pret o criza, lovind in zootehnia romaneasca si asa aflata, ahem, sub cutit? Sau resursele de cretinism sunt inepuizabile la acest ziar, astfel incat isi urmeaza sfanta traditie inceputa cu gaina care a nascut pui vii?

UPDATE: domnii de la Evz s-au sesizat si au schimbat titlul, vorbind acuma despre afacerile Smithfield Foods in Romania. Niste porci.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card