Are 18 ani. Tocmai a scos primul sau album (LP, ca un EP a scos in 2010). L-a produs singur, in propriul studio. A cantat la toate instrumentele din piesele de pe album, apoi a facut singur mixajul. Vocea e tot a lui. Compozitiile sunt tot ale lui. Productia video, regia si montajul video ale primului sau clip sunt tot ale lui.

Faceti cunostinta cu George Barnett.

Ah, sa nu uit, isi promoveaza albumul prin The Pirate Bay. Si cred ca o sa faca cel putin 100.000 de dolari in maxim 2 saptamani de la lansarea albumului sau, fara ca acesta sa fie promovat pe canalele obisnuite.

Este un foarte bun exemplu de cat de multe poate face o singura persoana daca se foloseste de talentul sau, dar si de cunostintele care acum se acumuleaza atat de usor in atatea domenii! Iata si un bonus – piesa compusa acum 2 ani, adica la 15 ani?! o_O.

O sa mai auzim de el. Justin Bieber, mori in chinuri!*

*ca sa fiu mai precis, albumul sau e un fel de soft-rock cu incursiuni in jazz, disco si chiar funk. Nu-i ceva care sa ramana in analele rockului mondial. Insa e viu, e tanar, e la moda si e foarte bine produs – plus ca are cel putin 3 piese demne de topurile de azi. Iar daca pustiul canta atat de bine la 18 ani, are tot viitorul in fata!

A, si v-am zis ca el a cantat la absolut toate instrumentele din piese?! :D

Tagged with:  
Share →

2 Responses to George Barnett. Omul orchestra.

  1. alta marie says:

    De ce sa moara justin? :)

  2. zvoner says:

    In chinuri, nu oricum :D

    E o metafora si nu prea. Ma refer la moartea lui ca pachet comercial de valoare muzicala zero, promovat si suprapromovat. In rest, sa fie sanatos! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card