Daca nu as fi remarcat ca ‘motanica’ se poate transforma in ‘mitocana’, as fi scris chiar cea mai tampita reclama de pe net a tuturor timpurilor.

Nu exista creativ mai enervant, mai lipsit de bun simt si mai sinistru decat cel care a inventat mizeria asta de clip, cu care suntem asasinati la orice ora din zi si din noapte pe toate site-urile posibile.

Suicide inspiring ad

Nu doar ca n-are nicio legatura cu French Toast-ul (altminteri un produs aproape ok), nu doar ca nu reuseste decat sa pozitioneze in derizoriu produsul, legandu-i imaginea de niste imbecili cu avere, nu doar ca nu e amuzant, nu doar ca e chiar jignitor la adresa respectivilor imbecili cu avere, nu doar ca nu te determina sa vrei produsul, sau sa dai click sa vezi despre ce e vorba… dar mai ales te ASASINEAZA cu sunetul ala creepy: Motanicaaa!..

Daca la teve un astfel de clip merge, pe internet el nu poate decat sa streseze. Mai ales daca dai de el de jdemii de ori pe o multime de site-uri.

Si bre! Nu mai stii cum sa gasesti mai repede butonul de oprire a sunetului! Il gasesti, da’ degeaba, ca daca dai mouse-over peste banner incepe din nou. Daca inchizi casetuta, si intri pe alta pagina, incepe iarasi, tot cu sunet, fir-ar sa fie! Motanicaaa!… Iar daca pleci dezgustat de pe site-ul ala dai de aceeasi motanica, pe alt site, de data asta sub forma de float, bineinteles! Si evident, tot cu sunet. Motanicaaaa!…

As scrie eu ce-i doresc motanicai care a gandit campania, motanicului care a aprobat-o si tuturor motanicilor de la agentiile online care nu s-au chinuit sa le explice nesimtitilor care au zamislit facatura asta de clip ca este de prost gust sa bagi reclame cu sunet, si inca cu sunet tare si strident, pe internet! Lasati-le fratilor pentru teve, acolo unde va urmaresc creatiile toate babele, gospodinele si frustratii, nu ne mai intoxicati si pe net cu ele!

Si daca tot nu ati inteles ce prostie ati facut, macar reparati-o punand sunetul pe mute by default si setati o singura aparitie la mouse-over. Pe unele site-uri deja s-a facut asta, pe altele de ce nu?! Ah, si pentru numele lui Dumnezeu, nu am nevoie sa o vad de zece ori pe acelasi site. Nu v-a zis nimeni ca peste 3 afisari per unic totul devine ridicol de ineficient?

Pe acelasi subiect, dar cu alte pareri: Sorin Tudor, Fulgerica, engambament si manafu.

Ah, taman cand ma simteam mai singur, si Ionut Oprea este deranjat de motanica… la fel si Scarlatescu, care reuseste sa puna si punctul pe i in privinta hecatombei de neuroni care a transformat un viral pasabil intr-o campanie de bannere jenibila.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card