Pentru ca e duminica, poate aveti 11 minute pentru a vedea un documentar despre in. In, adica materialul din care se faceau pe vremuri cearceafurile de pat (spre deosebire de mizeriile de lenjerii de azi – ma rog, inca se mai gasesc si din in, dar mai greu si mai scump).

Eu unul am ramas uluit cate intrebuintari are. Si cum pe vremuri creeam manuale pentru software-ul care gestiona imense razboaie de tesut, n-am putut sa nu salivez la revederea acestora. Data viitoare cand mai vedeti ceva din in, think again.

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Fascinanta poveste a inului

  1. Adina says:

    Inul a fost “abandonat” pentru ca era greu de folosit in productia de masa si a fost inlocuit de bumbat si mai nou de materiale sintetice.

  2. dan says:

    Inul, o planta nepretentioasa, care creste cam peste tot, e rezistenta si se pot face o groaza de kestii din ea. Dar desigur ar trebui ca aceste kestii sa fie facute din petrol… asa e mai “green” dar nu legat de natura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card