Share →

3 Responses to Dumbala Dumba

 1. mebezeu says:

  Nu crec ca tu, lolek, urmuz si alti desprinsi din neantul marginiimii societatii de intelectuali manjiti cu hailaif ati calcat vreodata in curtea unui tigan lautar. Sunt convins ca si daca ar fi pus la soare pe sarma printre camasi si toale nu ati distinge sufletul lor. Ca atata au, sau aveau, o casa darapanata de chirpici, un instrument si mult suflet.
  Ceea ce voi asimilati unor “crreatiile popularre rromane” nu are nici o legatura cu aceastea. Prezentarea de mai sus este o interpretare mercantila a vioricai carpita cu o mizerie de videoclip.
  Mi-e sila de astia care au impresia ca muzica asta se simte la fel culeasa de pe podeaua de pamant sau de pe youtube.

 2. Lolek says:

  You’re most welcome.

  Mi-a foarte placut aranjamentul de imagini pe coloana sonora de o voiosie cam cu dureri, asa (voie buna de-aia de nunta, veselite-ai sa nu te faci de rusine…) cu mult dust dark-medieval pe industria infloritoare si un Buster Keaton patind toate chestiile pe care le pateste un om cu destin erodat si compromis da’ care-si duce crucea ca poate se-ntoarce Margareta ca s-o frece bine.

  10 din 10, de ieri ma tot uit la spice-urile din clipul asta :D

 3. zvoner says:

  mebe, n-ai inteles nimic. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card