Cifrele de saptamana asta: Drive-test.ro este locul 5 in top auto overall si locul 2 in top auto continut (>65.000 de vizitatori unici saptamana asta, versus 140.000 automarket.ro (liderul) si <64.000 auto.ro).

Site-ul reuseste aceasta performanta fara ajutorul vreunei retele sau campanii de bannere, dar cu ajutorul onor Guvernului Romaniei care a manevrat taxa de inmatriculare in asa fel incat jdemii de oameni revoltati iau cu asalt internetul pentru a-si exprima furia. Mare parte dintre ei, la mine pe site.

Daca traficul se va mentine la aceste cote ridicate (de maine mai mult ca sigur va incepe sa coboare treptat, iar site-ul va reveni pe locul 6 overall si locul 3 pe content), drive-test.ro (impreuna cu sectiunea de anunturi auto de pe domeniul salonauto.ro) va depasi 210.000 de cititori in ianuarie!

Me happy :)

Dar mai sunt enorm de multe de facut pe site, asa ca gata cu laudarosenia.

Tagged with:  
Share →

5 Responses to Drive-test ajunge nr.2 in top content auto .ro

 1. Stefan says:

  Bravo tie. Asa reusim, incet, munca multa dar sigur ;)

  Noua taxa auto 2008 nu prea le arata celor de la Dacia sau Citroen (stim noi la cine ne referim), pentru masinile noi, un an la fel de bun ca 2007. Cel din urma e ca Becali … s-a gandit in cele din urma sa mai dea si la altii din ce fura ca nu e rau. Mai arunca si ei cate un os celor mai saraci care se bucura de rable dar care nu observa inca pe 2008 ca pe un an electoral. De returnat banii … vedeti intrunirea de la ACR.

  BTW, uite aici si calculatorul pentru taxa auto 2008:
  http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php

 2. vp says:

  Vizitatori unici ? Adica eu daca intru de 2 ori cu 2 ip-uri diferite generez doi vizitatori ‘unici’ ? Abonatii adsl ai rtc au majoritatea ip dinamic, la fiecare conectare in retea primind alt ip …

 3. zvoner says:

  ‘Vizitatori unici’ in sensul acceptat de industrie. Adica da, IP-uri.
  Toata lumea isi masoara traficul folosind acelasi etalon. Care in cazul lui drive-test.ro este http://www.trafic.ro, ca si in cazul a 98% din concurenta.
  Iar din februarie va fi si SATI, ca sa nu fie niciun fel de discutii.

 4. alex says:

  si cat % e trafic de pe salonauto.ro? asta ar fi interesant de spus. nici un site auto nu poate trece de 200.000 fara ajutorul anunturilor…la tine s-a vazut din septembrie 2007 … deci nu stiu cat e meritul continutului si cat e meritul anunturilor…

 5. zvoner says:

  Ce usor e sa dai verdicte :)

  Google Analytics imi spune ca in ianuarie au fost 218.391 de vizite si 157.191 absolut unici.

  In trafic.ro nu pot separa cifrele, insa iti pot spune ca drive-test (contentul) aduce peste 70% din trafic, adica peste 70% din cei 241.751 de unici raportati de trafic.ro. Do the math.

  Salonauto are un aport exceptional, prin aceea ca in timp ce contentul aduce spike-uri, el aduce stabilitate.
  Si intr-adevar, nu doar ca partea de servicii adusa de salonauto.ro este de esenta pentru a fi in top 10, dar de aici se va inregistra si cresterea pe urmatoarele 12 luni.

  Iar daca vorbim despre merite, sunt chiar curios: cat din traficul de pe concurenta vine din retea (bannere) si din anunturi? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card