Saga post-Internetics continua, ca in fiecare an. Dupa ce Ionut Oprea isi expune parerea pe blogul sau, Iulian Toma considera ca trebuie sa raspunda in AdPlayers.

Iar eu am ramas in lipsa de pop-corn… :(

ps. Eu unul cred ca Iulian n-a inteles exact la ce s-a referit Ionut. Tonul de pe blogul lui nu mi s-a parut foarte critic la adresa Interneticsului sau, dimpotriva, a celor care il critica pe AdPlayers, ci mai degraba un indemn la o discutie despre norme si valori, discutie care ar cam trebui sa aibe loc. Ah, daca incepe cu o cearta, cu atat mai bine!

In rest, numai de bine, stiu din pacate cativa investitori care stau departe de net-ul romanesc tocmai din cauza acestui tip de flame specific unor forumuri… Nu ca mizeriile ar trebui sa fie ascunse sub pres, ci tocmai ca ele ar trebui sa fie curatate printr-un dialog formal, nu prin monologuri informale prin intermediul blogurilor.

Acuma… doar suntem tineri si nelinistiti, nu? :D

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card