Una din intrebarile care mi se pun in ultimul timp este: la ce este bun Blogzoner?

Raspunsul meu: deocamdata te pune pe harta lumii si te ajuta sa vezi cine scrie in vecinatatea ta.

Dar in putin timp, cand vom da drumul la modulul de advertising, ii va permite unui advertiser sa caute blogurile care scriu despre… nu stiu, sa zicem despre gadgeturi IT, dintr-o anumita zona, si sa liciteze o suma oarecare pentru a primi recenzii scrise (contra cost) din partea bloggerilor respectivi. Nu intru in detalii, dar cred ca este destul de evidenta  utilitatea sa.

Cum modulul nu este gata inca, incerc de cateva ore sa selectez manual bloggerii care vor participa la o campanie de advertising inedita, undeva in saptamanile viitoare. Pendulez intre trafic.ro, paginile bloggerilor, un document in care imi notez informatiile centralizate, si consum cel putin cate 5 minute pentru fiecare blogger. Cum trebuie sa selectez cel putin 40 de bloggeri, va dati seama cat timp mananca asta?!

Apoi va trebui sa ii contactez personal, sa semnam contracte, sa ii dau fiecaruia brieful, … sa… sa….

Ei bine, Blogzoner va automatiza toata treaba asta, astfel incat in max 30 de minute omu’ de marketing va sti care sunt blogurile pe care doreste sa-i apara recenzii, iar bloggerii se vor trezi la cafeaua de dimineata cu o oferta in mail :) Nice?

It’s the automatizing, stupid!

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card