Evident ca nu e vorba de 2.0 as in web 2.0, ci de design 2.0 as in web 2.0.

Daca v-am pierdut pe parcurs, e de la prea multa bere. Sau nu. Ideea e asta: de ce site-urile de curs valutar (si cele de finante in general) arata atat de sobru incat iti vine sa adormi? De ce nu o transparenta acolo? De ce nu niste culori vesele, daca tot te iau durerile de cap cand vezi cat a mai ajuns cursul valutar? De ce nu niste grafice animate, niste jucarele care sa-ti inveseleasca ziua?

Iaca toate astea exista pe acest site de curs valutar,  pe care ajungi daca uiti un “r” cand tastezi cursvalutar.ro. Si bine faci daca ajungi, caci in opinia mea asa ar trebui sa arate chiar si site-urile de curs valutar. Na!

O singura chestie nu au copiii astia acolo, si anume o arhiva a cursului BNR, pe minim 3 ani, asa. E musai mami (tati, frati surori) sa bagati asta, asa cum ar fi misto sa puneti si stirile de business preluate de pe site-urile de finante nu sub cursul valutar, ci in dreapta sus. Stiu ca acolo e minunata caseta de google, da’ las’ ca ii gasiti voi loc in alta parte.

Nu de alta, dar daca faceti treaba aia (si daca va diversificati si sursele de stiri de business), va dau bookmark. Pe bune!

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Cursul valutar 2.0

  1. chriscross says:

    si un RSS cu ce valute vrei in feed :D

  2. bary says:

    merci pentru sugestie. am adaugat si rss :)

    http://www.cursvaluta.ro/curs-valutar.rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card