Cum se sa-ti pui? Masina, evident. Cel putin asa vor sa ne faca sa credem cei de la Autopro, cu unul dintre cele mai jenante bannere vazute de mine anul asta.

Autopro, da’ multi

Adica atat de disperat sa fii pentru trafic incat sa pui o demoazela sa faca striptease doar-doar te-o atrage sa-ti pui masina la ei pe site? Ce calitate au vizitatorii respectivului site, ma intreb si eu? Sau ce sa ma mai intreb, cand pe site-urile de sport traficul major vine tot pentru porn, ca sa nu mai spun ca odata intrat pe aceste site-uri poti vedea lafaindu-se thumbnailuri cu scat, nu cu orice fel de porn?

Nu stiu, parca unii tin mortis sa reinventeze notiunea de ‘jenant’ si s-o duca spre cele mai inalte culmi ale penibilului. Poate n-ar strica macar un site pe bune, un pornopro.ro, daca tot veni vorba. Cu user generated content. Ca material in Romanica e destul. Si trafic… urca firma pan’ la cer!

Ocazie cu care inaugurez o noua sectiune, ca asta nu intra pe deplin la niciuna dintre cele deja existente.

Share →

2 Responses to Cum sa ti-o pui pe net

  1. artistu says:

    Cred ca au citit articolul tau anterior si vor sa prinda publicul de care vorbeai tu acolo. :D

  2. zvoner says:

    Mda… Oricum acolo trebuia sa scrie in loc de “ABS”, “Airbaguri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card