Iata o reteta simpla in cinci pasi pentru a te bucura de primavara. Se pregateste rapid, e gustoasa si nu dauneaza sanatatii. Dimpotriva, te revigoreaza:

1. Te trezesti mai devreme cu 1 ora decat obisnuiesti. Cel mai bine, la ora 7 dimineata.

2. Te speli pe ochi, daca esti coffee junkie iti faci rapid cafeluta si ti-o iei la purtator. Dai fuguta in parcul cel mai apropiat. Iti lasi telefonul mobil acasa. Si ipodul sau orice alta sursa de informare/muzica/zgomot. Nu, nici ziar nu iei cu tine.

3. In parc gasesti un palc de copaci abia inverziti, sau si mai bine, abia infloriti. Preferabil departe de alei.

4. Stai 30 de minute pe iarba verde fara sa te gandesti la nimic altceva decat la viata care freamata in jurul tau. Poate iei si o lupa cu tine, cum faceai in copilarie. Gâzele tot acolo sunt, iar lumea lor e la fel de fascinanta. Stai pe burta la soare si mangaie iarba. Descalta-te si simte pamantul cu picioarele goale. Da, ai voie sa rupi trei papadii, dar doar ca sa le sufli fulgii in vant. Si este obligatoriu sa zambesti catre cer, o sa se albastreasca de placere.

5. Dupa ce ti-ai terminat de savurat cafeaua, te intorci agale spre casa. Cele 30 de minute de verdeata te vor remonta pentru toata ziua.

Papadii

Daca nu ai niciun parc la 5-10 minute de tine, poate gasesti unul in drum spre serviciu. Asa ca pleaca mai devreme spre job si fa-te ca tragi chiulul in parc. N-ai uitat cum era cand plecai spre ora de matematica si faceai una de stiintele naturii in parc, nu?

Tine minte ca secretul succesului este sa nu iei absolut nimic informativ/zgomotos cu tine. Muzica ti-o vor da pasarile, creierul tau trebuie sa se destinda de asaltul informational zilnic la care e supus, iar corpul trebuie sa simta din nou natura. Nu e nevoie sa iesi la munte o data la doua luni pentru asta.

Hai, de maine dimineata, just do it! :)

Share →

One Response to Cum sa te bucuri de primavara

  1. de ce? says:

    hehe, incercam :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card