Victor Kapra are o bafta de zile mari. A ramas fara masina (Fiat Albea, bleu metalizat, B54VDY) de ceva vreme. Pentru ca i-a fost furata. De pe Nicolae Grigorescu (deci suntem vecini de carteer…).

Partea misto e ca pe acest bulivard exista camere video care filmeaza non-stop tot ce se intampla. Cum omu’ a declarat imediat furtul la politie, era normal ca oamenii legii (bwhahahaha) sa vina a doua zi in dinti cu niscai imagini filmate de la fata locului, sa-l invite pe Victor la sectie ca sa se uite pe ele si sa vaza daca nu cumva recunoaste pe vreunul din faptuitori.

Neam. A trecut suficient timp ca Victor, altminteri baiat calm, sa se enerveze. Si vor mai trece inca 10 zile (io zic ca e prea rabdator) pana cand sa porneasca o campanie online de protest la adresa celor care nu-si fac treaba.

Ma indoiesc ca Victor isi va recupera masina, dar nu ma indoiesc ca o campanie va folosi tuturor. Si pentru ca hotii de masini nu se opresc usor, cand vor fi prinsi se va putea baga ca parte civila si Victor pentru a-si recupera macar o parte din paguba.
Si ca lucrurile sa mearga mai rapid, pun la bataie un banner 200×160 pe site-ul meu, care va fi vazut de cel putin 150.000 de oameni pe luna.

Pe ei, pe mama lor!

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card