Priveam cu stupefactie cozile interminabile de la agentiile Loto, de duminica trecuta. Cozi care se vor repeta si saptamana asta, pana ia cine trebuie premiul al mare.

Ca sa va scutesc de stat la cozi, va impartasesc un secret. Cea mai buna metoda de a castiga sigur la Loto, si inca in fiecare saptamana, este urmatoarea:

1.  Se noteaza cele 6 numere favorite.

2. Se noteaza alte 6 numere favorite, sub ele.

3. Se noteaza alte 6 numere favorite, sub ele.

4. Nu se joaca, doar se scriu pe hartie, acasa.

5. In ziua extragerii, examinati hartia.

6. Asa ati castigat in mod sigur banii pe care i-ati fi dat pe biletele la Loto.

7. Puneti banii respectivi la banca.

Et voila! In 10 ani, la pretul de 3 lei varianta, ori 3 variante (cate se joaca in mod obisnuit), si daca ai ‘juca’ de 40 de ori pe an (ca mai iei si pauza, eh), castigi  3.600 de lei. Cu tot cu dobanzi, ajungi la 4.000 de lei. Suficient pentru o vacanta de 2 saptamani binemeritata.

Succes! ;)

ps. daca sunteti un jucator inrait si foloseati variante combinate, din alea de ajung la 80-100 de lei, faceti fix aceiasi pasi timp de macar 1 luna. Sau calculati cati bani castigati in 10 ani daca ii puneti deoparte in loc sa-i jucati la Loto.

Adrenalina din ziua extragerii tot o veti resimti, atata doar ca bucuria de a castiga banii o veti avea in fiecare saptamana! :)

Share →

3 Responses to Cum sa castigi sigur la Loto

 1. Daniel says:

  Si prin ce metoda preferi sa te sinucizi daca iti ies numerele?

 2. zvoner says:

  Pai unu: sunt mai multe ‘sanse’ sa ma trazneasca din cer decat sa castig la Loto. Si doi: banii nu sunt totul in viata asta.

 3. Daniel says:

  Da, sunt de vreo 1 la 16 milioane parca, dar mai bine nu joci.
  De aia eu cand mai joc (la reporturi din astea) nu pun niciodata numere “cu semnificatie”. Daca atunci cand nu mai joc, la o saptamana, imi ies taman numerele astea?

  Banii nu sunt totul, eu sunt primul care e de acord. Dar peste o anumita suma minima de care fiecare are nevoie lunar pt a-si duce existenta decent.

  Eu ziceam de o potentiala avere, pe care ai putea-o considera pierdere daca ai fi cu numerele castigatoare in fata, doar pe o bucata de hartie si nu pe un bilet.

  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card