Sunt client Vodafone de pe vremea cand se numea Connex. Am ramas client Vodafone pentru ca sunt multumit de calitatea sunetului, a acoperirii si a preturilor. Undeva la 80-90% multumit. Dar ma gandesc serios daca nu e cazul sa ma mut de la ei.

Nu voi aduce vorba despre preturile care au ramas prea mari in raport cu concurenta. Nici despre faptul ca deseori cand ajung pe coclauri (si ajung deseori) nu am semnal, dar alt operator are. Si nici despre faptul ca altii au telefoane mai misto la oferta. Ci despre bataia de joc de care ai parte cand vrei sa ajungi sa stai de vorba gratuit cu unul dintre operatorii lor si de halul in care e conceput site-ul lor.

Am incercat sa fac trei operatiuni simple in MyVodafone (adica online): anularea unui serviciu, folosirea punctelor de loialitate pentru minute gratuite si aflarea unei informatii simple: ce numar trebuie sa apelez pentru utilizarea lor.

Anularea serviciului s-a facut aparent usor. Ce pacat ca nu s-a vazut si pe factura, nici dupa 2 luni.

Butonul ‘foloseste-ti punctele’ e pus la misto acolo, caci NU poti folosi punctele online. Cel putin nu pentru cumpararea de minute. Dar asta afli abia dupa ce iti mai pierzi ceva timp navigand printre tot felul de oferte care de fapt nu te intereseaza. Era extrem de greu probabil sa faca un buton pe care sa scrie ‘cumpara minute’, nu?

Gasirea informatiei e si mai greoaie. Dupa 30 de minute petrecute degeaba pe site-ul Vodafone si alte 35 de minute petrecute la telefon incercand sa dau de consilierii lor (‘va rugam asteptati’, iar timpul estimat initial era de ’10 secunde’, dar s-a transformat in 20 de minute), ce credeti ca voi face?

Ati ghicit, voi trece la concurenta cu proxima ocazie.

Va multumesc pentru ca m-ati ajutat in luarea acestei decizii prin calitatea execrabila a serviciilor dvs., domnilor de la Vodafone.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card