Remember “Reconstituirea”? Sau “Proba de microfon”?

Ei bine, mai exista un film din aceeasi generatie, pe care cei mai tineri dintre noi, care abia au trecut de 30 de ani, nu l-au prins.

db_croaziera51.jpg

Croaziera, un film demential de Mircea Daneliuc, cu Tora Vasilescu (tanara, trasa prin inel si extraordinar de blonda), Nicolae Albani (exceptional in rolul unui capitan de vas – dictator), Măria Gligor, Paul Lavric, Mircea Daneliuc, Ioana Manolescu, Mihaela Juvara, Adriana Şchiopu, Florin Tănase, Măria Munteanu, Mario Podoleanu si altii.

Daca aveti stomacul pentru a digera un film ravasitor despre sistemul comunist aflat in plina floare.. vi-l recomand cu tarie. Filmul este de un comic nebun pe alocuri, teribil de acid la adresa ipocriziei si impietririi in sabloane comuniste a conducatorilor, totul sub pretextul unei croaziere-premiu care se transforma intr-un lagar de concentrare pe apa.

Aveti o descriere cat se poate de relevanta pe site-ul lui Mircea Daneliuc.

Nu imi pot imagina cum a reusit sa treaca de cenzura acelor vremuri.

Neaparat de vazut!

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card