Scriam in urma cu ceva luni de o noua reclama la Burger King, mai precis de un documentar-reclama care arata reactiile unor bastinasi din tari exotice (inclusiv Romania) la Whopper-ul american, replica celor de la Burger King la Big Mac-ul de la Mc Donalds. Eram nemultumit de stereotipia folosita de americani cu privire la romani, desi documentarul insusi trata cu destula demnitate oamenii din film.

Boon, ce-mi vad ochisorii astazi? Un clip din showul de satira Saturday Night Live care isi bate joc de asa-zisul documentar de la Burger King. Maestrii de la SNL au surprins si caricaturizat foarte bine stupizenia celor de la Burger King in a folosi niste localnici pe post de cobai in experimente cu mancare.

Il vede si Evenimentul Zilei, numai ca la ei e, citez, “reclama la Burger King in cadrul Saturday Night Live”. Adica, vezi-Doamne, parodia aia facuta de celebra echipa SNL ar trebui luata in serios, ba inca ar fi platita chiar de Burger King!

Si asta nu-i nimic. Acestui mega-cretinism din partea redactorului EVZ care a dat stirea i se adauga monumentala prostie a celor care comenteaza acolo, toti fiind convinsi ca e vorba de o reclama reala, care i-ar infatisa pe romani drept niste cretini si retardati morti de foame.

Mda. O satira la adresa unei reclame imbecile, care luata in serios demonstreaza ca procentul de retarzi din Romania nu e chiar atat de mic.

Prilej cu care inaugurez azi o noua categorie: Retarzi.

ps. Astept cu interes spanzurarea lui Jon Stewart, care in mod invariabil prezinta Armata Romana ca fiind ‘Dracula’s boys’ (emisiuni mai vechi, ehehe)

Share →

4 Responses to Cretinism in stare pura: EVZ se ia de Saturday Night Live

 1. [...] parodiază reclama la whopper virgins. Ce a înţeles o jurnalistă, Andreea Dogar, despre asta? Nimic. Tags: jurnalism, mizerii, [...]

 2. Florin says:

  nu se cheama chiar reclama,
  vezi product placement
  http://www.google.com/search?q=+product+placement+SNL

  si da, probabil ca are legatura cu reclama cumparata de Burger King pe NBC.

  Sincer nu esti cu mult diferit fata de aia pe care ii critici ptr ca aveti cam acelasi comportament : intai dati cu parul si apoi judecati.

 3. mrm says:

  Ce mândră eşti tu că eşti luată la xxxx de americani!

 4. zvoner says:

  @Florin, linkul dat de tine contine numai articole care speculeaza pe tema product-placementului care ar avea loc in SNL. Clipul isi cam bate joc de burgerul ala nenorocit, eu chiar nu vad care e product-placementul aici.

  Imi aduc aminte de timpurile cand ii urmaream pe cei de la Divertis (vremurile cand erau amuzanti, adica pana prin ’94), cu reclamele lor luate in raspar. Acelasi lucru il face si SNL-ul.

  Mandria exacerbata de care sufera romanii (si micile popoare estice in general), precum si mania persecutiei ne impiedica sa radem de noi insine.

  In schimb nu ne supara parodiile cu tigani facute de Carcotasi si nu ne-ar supara nici parodiile cu americani grasi si inculti (caci asa sunt TOTI americanii, nu-i asa? ;) ) facute de vreun comic roman.

  @mrm Mi se rupe de ce cred americanii despre noi. La fel cum mi se rupe de castratii care comenteaza si injura anonim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card