8 Responses to Contact

 1. Octavian D. says:

  salut. citisem intr0unul din comentarii pe zoso ca ai un megane cu chip tuning de la tcm, oti sa-mi sui te rog ce model de megane si cum se comporta?
  Multam.

 2. Ninnetta says:

  salut. citisem intr0unul din comentarii pe zoso ca ai un megane cu chip tuning de la tcm, oti sa-mi sui te rog ce model de megane si cum se comporta?Multam.
  +1

 3. zvoner says:

  Megane Sedan II motor 1.5 dCi 100 CP 200Nm – dus la 240Nm si 125 CP. Chip tuning facut la 10k km, se comporta excelent la 60k km, consumul e mai mic cu circa 0.5l/100km decat inainte, are vena dupa 1800 de ture. Practic se comporta mai vanjos decat actuala versiune de 1.5 dCi 110CP Euro 5. Acuma nu e nici racheta… :D

 4. Florin Marza says:

  Salut. Imi doresc foarte mult sa ma antrenez in Timisoara. Ai putea sa faci un post, ceva pentru mine sa ma ajuti sa strang si eu voturile necesare pentru a castiga?
  http://apps.facebook.com/suzuki_trip/teams/view/team_id/212
  Acesta este link-ul. Multumesc frumos!

 5. anaxor says:

  Salutare!:) Facebook nu ai? O sa postez articolul cu “Epoca de Piatra“, e excelent…sunt nascuta in 1983 sunt printre aceia care cred ca blestemul comunismului ne bantuie inca! Eu i-am invitat pe unii dintre amici sa viziteze Cuba(localnicii inca se bucura de o bucata de sapun strain)….in alta ordine de idei imi pare bine de “cunostiinta“!

 6. zvoner says:

  Ma gasesti ca Adrian Mihaltianu pe facebook. Multam de aprecieri :)

 7. Alex says:

  Va salut,unde pot găsi articolul dvs “Amintiri din epocă de piatră” ? Am intentia sa-l postez direct de la sursă pentru a combate niște tovarăși nostalgici . Mulțumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card