Era sa zic ‘si-a tras’ blog, dar nu e unul oficial, ci unul extrem de interesant, al unui fericit (bwahaha) cumparator al unei locuinte in cadrul acestui complex.

Excelent scris, te tine la zi cu tot ce trebuie despre problemele si intamplarile prin care trec cei ce si-au luat o locuinta in cadrul Confort Park.

Daca nu stiti ce este Confort Park, zic sa treceti un pic pe langa Targul Autovit (targul de masini), sa priviti incantati catre cazemata aia uriasa numita Rin Grand Hotel si sa va fuga ochiu’ mai la stanga, catre o alta cazemata la fel de sinistra, cum nici macar Ceausescu nu ar fi putut visa sa construiasca. Aia e Confort Park.

Acuma io nu stiu/vad/pot intelege cum un om normal se poate muta acolo, dar se pare ca zona are mare potential de transformare, pentru ca serele alea vor disparea, targul de masini in mod sigur va fi vandut la un moment dat si mutat altundeva, si tot praful si toata mizeria aia se vor calma. La buza complexului e deja un Praktiker, Realul e putin mai incolo, daca se curata vederea spre Dambovita o sa fie chiar frumos.

Posibil pana cei nou-nascuti acum acolo vor face 20 de ani, va fi o zona verde si frumoasa.

Ii urez lui Okayo mult succes. Si mai ales curaj in tot acest rastimp.

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Confort Park are blog

 1. Okayo says:

  Salut. Revin. Intelesesem ca suntem vecini. Deci ma gandesc ca poate si tu vei ajunge acolo. Poate ma insel. Anyway la mine mutarea se va petrece intr-o saptamana doua. Eu sper sa fie de bine, in pofida conditiilor nu prea prielnice pentru moment. Ma refer la cele enumerate de tine. Dar asa nici faptul ca vor construi intr-un an nu mi-a venit a crede asa incat ca lucrurile vor evolua in bine eu sunt optimist si evident ramane de vazut. Numai bine.

 2. zvoner says:

  Din fericire pentru mine suntem doar vecini de cartier (vezi tag-ul de blogzoner de pe site ca sa vezi pe unde stau :) ).
  Optimismul scapa turma, asta e ideea! :)
  Si daca unele lucruri vor merge prost, atunci blogul tau cu siguranta va ajuta la a le face sa mearga bine.
  Chiar e o initiativa pe care as dori-o replicata mai des :)

 3. Okayo says:

  10x a lot pentru aprecieri. Ieri am observat ca i-a ramas o masa in balcon (din cele pe care le fac muncitorii sa zugraveasca, adica mai sanatoasa) si asta dupa ce au demontat schelele. Ma gandesc ca o fi buna de ping pong :-) ) dar probabil la ora asta e un muncitor trist care plange dupa ea. Vor trebui sa o scoata prin casa. Bine gandit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card