Stati, nu fugiti, caci ma jur ca nu voi folosi nici “ler”, nici “lin” si nici “frunza de pelin” (damn, tocmai le-am folosit…). Cu atat mai mult cu cat ma numar printre putinii care nu tin Craciunul, nici Revelionul si nici vreo alta sarbatoare din asta ‘obligatorie’. Cred ca poti darui din suflet in orice zi a anului, nu la ordin; mai cred si ca bulucirea intru pietate care are loc la sfarsit de an e o treaba cam trista, mai ales ca e urmata de o alta bulucire, intru imbuibare (iar asta tine doua saptamani, ba chiar trei la cine isi permite).

Totusi, recunosc ca e o ocazie in care oamenii isi mai aduc aminte sa fie oameni, gandurile bune fiind trimise de colo-colo ca zumzaiala intr-un stup de albine. Iar aici, prietenii mei de la Petrom inoveaza din nou.
E vorba de o modalitate web 2.0 de a-ti colinda prietenii de pe Facebook, una aflata intre frumusetea felicitarilor de Craciun pe hartie si inutilitatea trimiterii de SMS-uri cu “Fie ca…”.

Una mai prietenoasa si mai inventiva: Petrom a creat o aplicatie pe Facebook care iti permite sa lasi un gand bun pe pagina prietenilor tai, cu simboluri haioase si calduroase. In plus, acestea apar pe o harta, astfel incat poti vedea cum intreaga Romanie se umple de ganduri bune la sfarsit de an. Fascinant sa poti da zoom si sa vezi ca romanii mai pot gandi si frumos, din suflet. Give it a try!

ps.
Poate ca ar fi cazul sa avem astfel de aplicatii ‘calduroase’ mai des, nu doar de Craciun :)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card