Nu stiu care dintre imbecilii care stau in board-ul CNA s-a simtit vizat, cert e ca au interzis de la difuzare un clip foarte bine realizat de cei de la Antene, care ne indemna sa ne alegem stapanii cu grija.

Mironositele democratice de la CNA l-au interzis pentru simplul motiv ca ‘nu se stie pentru cine e facut’. Mda. Si pentru ca s-au aratat jigniti de folosirea cuvantului ‘stapani’, pentru ca, vezi-Doamne, in Romania presedintele si ceilalti alesi sunt de fapt niste slujitori ai poporului.

Fata de o asa ipocrizie, va invit sa va puneti cu totii acest clip pe blogurile voastre. Cenzura comunista iese la iveala mai abitir decat oricand atunci cand un clip arata de fapt bolsevismul care inca mai tareaza actualii conducatori ai Romaniei. Hai sa-i mai dam una in bot. Lehamite.


Tagged with:  
Share →

6 Responses to CNA isi alege stapanii cu grija

 1. Cam macabru…

  Shi chiar, pt cine a fost facut? :D

 2. justbride says:

  Eu am vazut clipul acum cateva zile. Parca si ieri a fost difuzat. Absolut demential. Miscator, de-a dreptul:))) Le-o fi fost frica acelora de la CNA (a se citi stapanirii) ca nu ne-om mai duce la vot. Ca daca stam sa reflectam bine la mesajul din clip, nici nu avem cu cine vota:))

 3. Sorin says:

  Cred ca daca mesajul ar fi continut indemnul clar “Nu va duceti la vot”, n-ar fi fost interzis.
  Interesul stapanilor nostri de tot felul este sa mearga la vot numai slugile lor, cei care iau salarii degeaba de la Stat si multi pensionari care au fost pacaliti cu marirea pensiilor.
  Daca voteaza multi orice li se pare mai putin gretos, e posibil sa fie date peste cap cumetriile de acum.

 4. cristi says:

  oau, bestial clipul, foarte bine realizat si ideea e geniala…nu trebuia interzis!

 5. victor_consilier says:

  Super…. De-a dreptul sugestiv…… Masa mare….. umila docila si cu urechile ciulite, stapanul sau emisarul sau aghiotantul liderului providential ….. cu urechile ridicate ( dar si el daca priviti bine cu serial number-ul pe spate)( a se vedea ca si el primeste ordin de la superior care sta la masa de lucru)
  Sunt multe comentarii pe youtube… ca ar fi oi ca ar fi caini… ca arfi lupi…. pot sa fie orice….. important este dupa mine felul in care sunt desenate urechile….. ideea cu tablourile si cu presedintii si tam-tam-ul e deplasata… dar ilustraza dupa parearea mea clar simbolul autoritatii liderului oricare ar fi acesta…
  Eu cred ca ideea centrala e raportul individ- autoritate-societate si felul in care o civilizatie il priveste
  1- om liber in colectivitate -in Lumea libera dupa Greenwich. 2- om in turma colectivitatii-supus liderului providential.oricare ar fi el (de dreapta sau stanga)
  parerile exprimate sunt strict personale….
  Faptul ca a fost interzis spune multe…indiferent de orientarea politica…

 6. victor_consilier says:

  E pacat ca a fost difuzat in campanie electorala… fiecare comenteaza in fel si chip, nu cred ca conteaza foarte mult la comanda cui afost facut, cine sunt oile, sau cainii, imaginile personajelor din tablouri… ideea centrala e raportul individ – colectivitate( ceata neorganizata sau gloata) sau organizata si statalitate sau autoritate publica. Dar cum campania electorala este permanenta – trebuia difuzat …. reiterez ideea ca oprirea difuzarii in afara emisiunilor de informare electorala spune multe…. indiferent de partide… leaderi sau lideri si persoane sau foruri de decizie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card