Clooney in Darfur 

Este o ironie a timpurilor ca putinii americani cu capul pe umeri se numara in ultimul timp mai mult in randul actorilor.

George Clooney (care imbatraneste frumos si a fost votat pentru a doua oara The Sexiest Man Alive) este unul dintre americanii care inteleg cu ce se mananca lumea asta. Poate stiati, poate nu, dar este total dedicat cauzei miilor de refugiati din Darfur, unde de luni de zile are loc un genocid cel putin la fel de cumplit ca cel din Rwanda sau Bosnia. Iar lipsa de reactie a comunitatii internationale il frustreaza teribil.

Daca vreti sa stiti si ce gandeste Clooney omul, nu doar actorul, cititi un interviu in Newsweek, editia internationala. Durata: 5 min. Satisfaction: guaranteed.

http://www.msnbc.msn.com/id/16959624/site/newsweek/

Si o colectie de clipuri video dupa salt.


Share →

One Response to Clooney, americanul frustrat

  1. [...] a actualizat aceste harti in cadrul unui proiect comun cu U.S. Holocaust Memorial Museum, pentru ca la Darfur este vorba de un genocid la fel de cumplit precum cel din Rwanda, sau cel facut de nazisti in [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card