Citeam deunazi in EVZ ca practica internarii la azilul de nebuni a opozantilor a fost reinviata de regimul Putin.

Uitandu-ma peste balta, la ceea ce se intampla in alegerile US, vad ca acolo presedintele american va fi ori un fost prizonier in Vietnam cunoscut pentru duritatea lui, ori o sotie de fost presedinte de pe vremea cand cel mai mare rus era atat de beat incat nu putea sa se tina pe picioare la receptii, ori un negru cu stramosi indonezieni si kenieni.

Hm.

Europa e in genunchi in fata rusilor, dependenta energetic de bunavointa lor. Lideri cu adevarat puternici n-avem aici, caci nici macar Sarkozy sau Merkel (nu mai vorbesc de lipsa completa de prestanta a lui Gordon Brown – daca va intrebati cine e acest ilustru necunoscut, e primul ministru britanic!) nu au tupeul de a unifica Europa in fata amenintarii ruse.

Pentru ca, probabil, nici nu o percep drept amenintare. Cu toate ca rusii au cei mai buni hackeri, au suficient arsenal militar, politic si economic pentru a tine in control economia europeana si au suficient tupeu incat sa-si urmareasca politicile non-democratice si agresive in Orientul Mijlociu si mai nou (din nou) si in Africa. Ah, si in Europa.

Ca de obicei, Europa este impotenta din cauza lipsei acute de lideri. Revenind asadar la US…

Cine ii va tine piept lui Putin?!

Tagged with:  
Share →

One Response to Cine ii va tine piept lui Putin?

  1. Andrei says:

    Hm, buna intrebare.

    Europa e clar ca nu se poate mobiliza, fiind mult mai ocupata sa se bata in orgolii nationaliste. Iar in SUA… McCain nu se stie daca mai apuca sa se razboiasca cu cineva, Obama prea paficifist, o sa fie ocupat cu reforme sociale, eventual Clinton, care oricum trebuie sa joace tare ca sa arate ca si o femeie poate conduce “The Greatest Nation”.

    In concluzie, viitorul arata destul de rosu, dar poate mai avem o sansa si nu o sa trebuiasca sa invatam iar rusa, ci o sa ne apucam de chineza :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card