Ca tot vorbeam deunazi despre faptul ca nu vrem cu niciun chip banii chinezilor (de fapt le e teama baietilor destepti ca micii chinezoi ar putea face autostrazi mai ieftine, mai rapid si fara ‘comisioane’, la o ‘calitate’ asemanatoare cu ce construiesc romanasii nostri). Iata o chestie care m-a amuzat (da’ de unde, e freaky!) teribil asta dupa-amiaza. Njoy!

Via Cristi Stefanescu

Tagged with:  
Share →

4 Responses to China, baby!

 1. fish says:

  mah, ne lasati cu prostiile :D
  in film spune ca’s 324.700.000 de femei in armata chineza – la un total de 1,338,612,968 – inseamna ~25% din toata populatia.
  acu’ exista 2 variante:
  - au armata numai din femei (si barbatii stau acasa sa creasca copii)
  - autorul comentului maninca kkt :D

 2. zvoner says:

  Fish, filmul e bazat pe cifre mai vechi. Pe de alta parte, suma aia arata numarul de femei adulte care pot fi inarmate, asa cum putem si noi sa avem 8 milioane de soldati incorporabili, atat barbati cat si femei :)

 3. klaus_bv says:

  e clar ca filmul este de propaganda – de pe vremea cand faceam eu armata, prin 1985… :-)
  Atunci, ni s-a proiectat si noua un film foarte asemanator, dar cu actori din Coreea de Nord.
  In plus, daca ai ceva experienta in arte martiale (eu am facut aproape 6 ani) vezi imediat ca imaginile cu acel mosulica de soldati sint cam aranjate.
  Totusi, faptul ca China a ajuns una din cele mai mari puteri mondiale este incontestabil.
  Chiar americanii recunosc ca mare parte din productia lor este exportata in… China. Deci, a ajuns SUA sa munceasca pentru chinezi… Funny, nu?
  Sa speram ca au o conducere rationala, care o sa incerce o expansiune exclusiv economica / comerciala, nu una militara. :-)

 4. Mi se pare cam ras de par intrdevar cam multe femei in armata chineza,aproximativ un sfert din populatie, dar barbatii un dnde mai sunt? Dar in legatura cu comentariul de mai sus cu trucarea scenelor de arte martiale eu am facut vre-o 13 ani si sincer nu prea par trucate,si acum hai sa n-o negam China este o forta,dupa parerea mea ce mai mare,si ca nr de populatie dar si ca aramta,sa de-a D-zeu sa nu iasa vre-odata razboi cu ei ca e vai de noi va fi unu mondial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card