Este asta: dai un like pentru un euro. Care e donat. Unor copii. Orfani sau dati in plasament.

Felicitari tuturor celor implicati in aceasta campanie initiata de Gandul. Sper sa vina si alti sponsori alaturi de Fundatia Vodafone, Alico Romania, Volksbank, Medlife si Europharm Distribution (ii actualizez aici pe masura ce se strang).

Nu e vorba de Craciun aici, e vorba de a ajuta la reconstructia unuia dintre foarte putinele adaposturi facute de un om al bisericii pentru sarmani. Si e vorba de a folosi intr-un scop nobil puterea social media.

Chapeau!

Tagged with:  
Share →

5 Responses to Cea mai misto campanie din social media romaneasca

 1. bogdan says:

  pai poate vine chiar BOR ca sponsor.

 2. zvoner says:

  Ma indoiesc ca BOR va misca un deget in aceasta privinta, tabara respectiva fiind cladita la initiativele individuale si nu sub ‘obladuirea’ inaltilor prelati. Ei sunt prea preocupati cu constructia pe bani grei a Cazematei Neamului…

  Este uimitor ce pot face unii oameni bine intentionati cu doar cateva zeci de mii de euro, in timp ce institutiile religioase toaca zeci de milioane de euro fara sa ajute, de fapt, pe nimeni.

 3. bogdan says:

  dap, era o remarca mai mult in ghilimele. BOR are alte proritati cum ai zis si tu. dar deh, atata timp cat o sa vedem poze ca astea http://www.gandul.info/reportaj/cum-au-ajuns-moastele-sfantului-andrei-in-romania-biserica-ortodoxa-demonstratie-de-forta-fara-precedent-fotoreportaj-8897879 nimic nu se va schimba.

 4. psaico says:

  Iulius Mall a facut asa o campanie acu mai bine de un an, parca. Un like pentru 1 leu, bani care, la fel, s-au donat. Atunci si-au erau la inceput cu pagina de facebook si au crescut cu peste 10.000

 5. zvoner says:

  Ce-mi place mie la campania asta e ca pagina la care se da like e diferita de pagina Gandul. Formidabila reactia, de altfel! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card