Un deputat pede a venit cu o idee minunata: sa faca bine Guvernul si sa dea 200 de milioane de euro ca sa-si puna tot romanul cate un aer conditionat:

“Şi democraţii vor să sară în ajutorul românilor. Reprezentanţii PD vor să îi ajute pe cei defavorizaţi să îşi cumpere mai uşor un aparat de aer condiţionat. Propunerea ar costa Guvernul în jur de 200 de milioane de euro. “Am fost la Bucur Obor să îmi fac cumpărăturile şi am vorbit cu un amărât care era leşinat pe nişte borduri acolo. Şi îmi spunea: ‘Domnule senator ce facem?. Nu am ce mânca acasă vin aici şi pun bordurile astea. N-ar fi mai bine să renunţăm la bordurile astea şi să luăm aer condiţionat?’”, a povestit Marius Marinescu, senator PD.”

Mda. Nu doar ca niste tampiti platiti pe banii nostri vor ca tot romanul sa-si dea aere, dar ei vor sa faca asta chiar pe banii nostri.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card