Vom fi foarte curand martorii unei schimbari dramatice in modul in care se realizeaza arta fotografica, dar si scurt-metrajele. De ce? Pentru ca atat Nikon (cu D90), cat si Canon, cu EOS 5D MKII, scot pe piata primele DSLR-uri capabile sa si filmeze. Si nu oricum, ci in HD!!

Ce importanta are Canon EOS 5D MKII? Iata ce zice Vincent Laforet despre ultimul venit in gama Canon, model care este asteptat anul viitor. “Va schimba industria pentru totdeauna”. 1920×700 pixeli, 30 de cadre pe secunda, prin lentile Canon? You can bet on it! Totul, la doar 2.700 de dolari, plus vreo 1.300 pentru sticle de buna calitate. Oh, mamma!

LATER UPDATE: Iata aici niste mostre de video… evident micsorate. Impresionante, mai ales cele filmate noaptea. Puteti remarca si influenta diferitelor tipuri de lentila… Cu un DSLR!!

Pentru cine nu stie, acest nivel de calitate cerea pana acum o camera video de multe zeci de mii de dolari. Fenomenal.

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card