Mai precis, sa fie cei mai tari de pe piata romaneasca a dulciurilor, dupa cumpararea Kandia.

Schweppes imi starneste amintiri din acelea cu margini sepia ca in filme: peregrinam prin Bulgaria anului ’86 si una dintre primele opriri la un magazin s-a soldat cu doua-trei sticle de Schweppes, cu fructe…

Ne holbam la “mizeria” aia lasata la fundul sticlei, ca sa ne dam seama dupa aceea ca era pulpa de fruct. Pe vremea aceea linia de sucuri Schweppes integra mai multe sucuri cu fructe, care nu s-au regasit niciodata in Romania (in Franta am regasit unele dintre ele).

Incomparabil mai bune decat de-alde Fanta sau chimicalele romanesti. Iar la vremea aceea, mana cereasca pentru un copil de 11 ani.

Cine e Cadbury-Schweppes astazi?

Pentru cei din afara este Dr. Pepper, Mott’s, Ciocolata Cadbury, Bubbas, Stimorol si Trident.

Pentru noi, pana acum era Halls, 7UP si cam atat, caci Schweppes-ul de la noi vine pe filiera Coca-Cola (si da, cel din afara e mai bun la gust, nu ma intrebati de ce, caci se presupune a avea aceeasi reteta).

Ce va fi de acum incolo. Pe scurt: viitorul Kandia suna… dulce :)

http://www.cadburyschweppes.com/EN/Brands/About/

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card