Continua o vara extrem de fierbinte. Si de aglomerata. Dupa ce am terminat de scris despre masinile testate la mijlocul lunii, si anume BMW Z4 Roadster, Kia Sorento si Citroen C-Crosser, mai am de terminat articolele despre Chevrolet Aveo si Subaru Forester, iar saptamana care vine voi avea pe mana un BMW X6 si o Toyota Yaris.

Undeva, la mijloc, un acut sentiment de burn-out. Asezonat cu alergaturi interminabile dupa asa-zisii parteneri de afaceri care imi datoreaza bani, obiecte pentru premii si altele. Cine crede ca viata de antreprenor online este usoara se inseala. Amarnic. Mai ales atunci cand esti independent.

Din fericire, site-ul meu auto ramane in top 10 overall si in top 5 continut, cu peste 250.000 de unici pe luna (din care 140.000 apartin strict de partea de continut a lui drive-test.ro, iar restul apartin de partea de anunturi de pe salonauto.ro. Asta, in timp ce masini.ro este cumparat, iar top 3 se consolideaza cu automarket.ro, promotor.ro si auto.ro la scoruri din ce in ce mai stranse.

Asa cum spuneam la inceputul anului, nisa auto de pe .ro se consolideaza incet-incet. Pana la sfarsitul anului nu stiu daca va mai ramane vreun publisher independent cu site auto de continut in top 10. Om trai si om vedea :)

Si daca tot e vorba de sfarsitul anului, ma anunta jumatatea mea cea buna ca ofertele de Revelion 2009 sunt deja online!! Giiiz, e vara inca!! :( (

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card