Inainte de culcare mi-am luat un ragaz sa citesc efectele in presa ale gogoritei Bocciene-Seitane-Vladesciene, dar mai ales a arogantei fara margini cu care au tratat-o acesti indivizi. Pur si simplu, din acest moment, guvernul Boc nu mai are niciun fel de sustinere in presa. Niciunul. Pana si Patapievici si Cartarescu sunt indignati.

Indignati nu doar din cauza sistemului kafkian la care s-au gandit sa-i supuna pe cei care lucreaza pe drepturi de autor, ci mai ales din cauza arogantei afisate (Seitan neaga chiar si in aceasta seara ca ar fi o problema, omu’ asta e sincer dus cu capu’).

Concluzia mea: Boc e pa.

E pa mai mult ca oricand.

Daca animalul politic Basescu vrea sa mai ramana in istorie macar cu o spoiala de bun conducator (din punctul meu de vedere a ajuns mai prost ca Iliescu si Constantinescu la un loc), atunci trebuie sa-l lase pe Boc sa plece, iar cu el sa plece toata pleiada de nulitati care au distrus tot ce se putea distruge – parca facand in ciuda pana si crizei, multiplicandu-i efectele de cateva ori.

Deja nu ma mai intereseaza daca in capul guvernului va reveni ciuma rosie sau aerienii galbeni, decat cercopitecii astia orice e mai bun.

Na, dixit. Duca-se!

Iar daca nici acum nu va fi pa, atunci sa se astepte la chestii nasoale in strada. S-a cam trecut o linie…

ps. un avocat spune ca putem da statul in judecata. Oare n-ar fi mai simplu sa schimbe imediat prevederile stupide, sa ne ia doar banii si gata?

Tagged with:  
Share →

3 Responses to Boc e pa

  1. Camil says:

    este probabil cel mai slab guvern pe care l-a avut România post-decembristă. Nici guvernarea CDR n-a atins asemenea contraperformanțe. poate doar guvernul Văcăroiu, deși am dubii…

  2. impricinatul de corn says:

    nu, nu, nu! s’doar amatori din aia, de la cantarea ro, faza pe comuna!

  3. Jurnal Bio says:

    Ma dezamageste faptul ca nu suntem inca suficient de uniti. La ce aberatii iresponsabile au comis cei din guvern, ma asteptam la o reactie mai viguroasa, care sa aiba sanse sa miste lucrurile. Oricum, om trai si om vedea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card