Avansam treptat cu proiectul Blogzoner.

Pentru cine nu stie, Blogzoner este conceput ca un mega-proiect destinat a strange laolalta sute de mii de bloggeri din intreaga lume, pe un portal care le ofera posibilitatea de a-si pune blogul pe harta, de a vedea cine are blog in vecinatate, sau de a cauta bloggeri si bloguri pe diverse teme in diverse zone ale lumii.

El integreaza si o harta Google pe care sunt pozitionate blogurile, dar ofera mult mai multe functii, printre care si cele de socializare – poti adauga bloggerii care iti plac la ‘prieteni’, samd.

Astazi i-am adaugat (in fine, Mihai i-a adaugat :D ) un blog,  o pagina de help si au fost rezolvate o mare parte dintre bugurile care mai ramasesera. Maine site-ul va fi si IE6 friendly (sau Alex moare :D ), si il lansam ‘pe bune’ la apa.

Ce va mai urma?

Pai vor mai urma: functii avansate de cautare printre bloguri (ce avem acum e o ebosa), o pagina cu ultimele bloguri intrate in sistem, o pagina cu cele mai populare bloguri, functii avansate de socializare (o sa vedeti ca nu v-ati facut prieteni degeaba pe site), si alte chestii misto legate de promovarea blogurilor de pe Blogzoner.

Speram ca spre sfarsitul anului sa dam drumul si la partea de monetizare a blogurilor inscrise in sistem, evident, o sa fie o surpriza destul de placuta sper :)

In fine, multa lume noua si foarte, dar foarte buna. Personal sunt extrem de satisfacut de calitatea oamenilor intrati pe blogzoner. Ok, inca putintica rabdare si scoatem capul in lume :)

Tagged with:  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card