Licitatia pentru prima campanie de blogvertising din Romania a fost castigata de userul saptestele de pe okazii.ro, dupa cate imi dau eu seama shop-ul online marketonline.ro.

Se pare insa ca Ionut are probleme cu net-ul, site-ul sau clickio.ro nefiind actualizat inca (si fiind putin crapat, asa, pe ici pe colo). UPDATE: e actualizat, dar tot are o problema de cod, de cand a facut copy-paste la codul de la Trilulilu probabil…

Astept cu nerabdare detaliile cu privire la desfasurarea in sine a campaniei. Daca se doreste sa aiba succes, trebuie sa se si miste ca atare… :)

Revizuind cele scrise de mine acum cateva zile (fir-ar, initial chiar estimasem ca se va ajunge la 10.000 de euro, dar am zis pana la urma ca e mult prea mult, am ratat ocazia de a fi oracol) sunt 10.000 de euro pusi la bataie.

Astept lista completa de bloguri si site-uri pe care se va desfasura campania pentru a calcula un echivalent CPM, luand in calcul de data asta si rate-cardurile pentru advertoriale din online-ul ‘old’, pentru a vedea care ar putea fi eficienta reala a unei astfel de campanii desfasurate pe new media.

Apoi, cu permisiunea castigatorului, vom vedea si un CTR, si impactul asupra vanzarilor, si multe altele.

Ionut, pls, move it!

Share →

One Response to Blogvertising – inceput de succes

  1. Ionut Oprea says:

    Merci pentru ajutor. Mereu uit sa vad cum arata in Internet Explorer blogul meu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card