Ca tot am gasit o secunda libera, iata si masinile mele pentru Autovot 2011, premiul prietenilor de la Automarket.ro, unul dintre cele mai importante premii auto din Romania, parerea mea! :)

Nu prea am inteles cum anume se va alege masina-masinilor din Romania lui 2011 (am impresia ca va exista un castigator la fiecare categorie), insa eu am votat asa, in ordinea numerelor de pe tricou:

Calitate/Pret: Dacia Duster, Suzuki Swift si Opel Meriva.

Duster pentru ca rupe pur si simplu piata in segmentul sau (ba inca inghite si din alte segmente), Swift pentru ca e poate cea mai reusita masina de clasa mica, iar Meriva pentru ca e mult mai practica decat hatchbackurile pe care le poti cumpara in acelasi pret.

Design: Nissan Juke, Alfa Romeo Giulietta si Citroen C3/DS3.

O sa ziceti ca am innebunit votand Nissan Juke ca fiind cea mai tare masina in materie de design pe 2011, mai ales prin comparatie cu superbele Giulietta si DS3. Totusi n-am innebunit. Vreau ca masina asta sa prinda podiumul la categoria sa, pentru ca designerii ei au fost drogati mai tot timpul cat au desenat-o, iar industria auto chiar are nevoie de jucarii de acest gen, care iti aduc aminte ca esti viu si nebun. Normal, categoria asta o va castiga Giulietta, altfel nu exista dreptate pe lume. Si nu am votat pentru premiu (premiul cel mare il castiga cine ghiceste exact podiumul la ambele categorii).

Care ar fi cea mai tare masina in 2011 in Romania, in opinia mea, tinand cont de necesitatile romanilor, precum si de noutatile eligibile? Eu am votat deja o data, si anume Renault Fluence CVT (era eligibila COTY, asa ca a fost eligibila si la UZEAR, asta ca sa inteleaga si cei care au comentat alegerea noastra). Pe de alta parte, in lipsa lui Fluence, normal ca Dusterul e cea mai importanta masina aparuta in ultimul an. Ea merita sa castige overall.

Si mai e o chestie. Daca e sa ma intrebati care e cea mai buna masina accesibila romanilor, dar si pe placul lor, eu as zice ca in 2011 to Chevrolet Cruze ar trebui sa ia laurii. E oferta anului, ca sa zic asa. Normal, nu mai e un model nou/eligibil, dar asa cum Kia cee’d a fost no.1 pe piata aproape 2 ani, asa e Cruze acum. Parerea mea, iar :D

Bon, vorba lunga saracia omului. Cum puteti vota si voi:

  • Concursul se desfăşoară în perioada 17 ianuarie – 6 februarie 2010.
  • 2. La concursul AUTOVOT 2011 pot participa toţi utilizatorii Facebook, în condiţiile în care acestia devin fanii contului oficial de Facebook al Automarket.ro, acceptă aplicaţia Autovot 2011 şi au completat datele personale şi informaţiile necesare în formularul post-index de concurs.
  • 3. Fiecare participant votează la doua categorii: DESIGN si CALITATE-PRET. Userii vor vota stabilind locul pe care un anumit model se află în preferinţele proprii la respectiva categorie în preferinţele acestora.
  • 4. În ziua de 7 februarie 2010 are loc desemnarea câştigatorilor finali, în urma analizei votului fiecărui participant. Numele câştigătorilor vor fi afişate pe Automarket.ro.
  • 5. Premiile userilor câştigători şi ale maşinilor care câştigă concursul vor fi acordate în cadrul Galei Autovot (9 februarie 2011).

Normal, mai puteti scrie un articol pe blog care sa arate masinile voastre favorite. Intrati intr-un alt concurs. Pentru mai multe explicatii, vizitati blogul lui Mircea Mester, redactorul sef Automarket.ro. Succese! :)

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Autovot 2011, masinile mele

  1. [...] Vasile 22. Sorin Ruşi 23. Ziua de Mâine 24. Olivian Breda 25. Ioana Voicu 26. Alexandru Dina 27. Zvoner 28. [...]

  2. [...] Vasile22. Sorin Rusi23. Ziua de Mâine24. Olivian Breda25. Ioana Voicu26. Alexandru Dina27. Zvoner28. Denisuca 29. Laurenţiu Mandu 30. Andrew Smith 31. O-lume-perfectă 32. Geordan 33. Yry [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card