UPDATE: am infrant! :D Oamenii si-au retras copiutele (dupa 5 zile…). Despre ce era vorba, cititi mai jos!

Bun, enough is enough. Chiar cu riscul de a face reclama unor hoti, trebuie s-o spun.

Acum trei zile, cautand sa vad cum arata noul rol.ro, dau de reclama la un nou site auto, autohit.ro. Boon, intru acolo sa vad ce gasesc, doar pare a fi un site sustinut de rol.ro.

Pai gasesc urmatoarele: trei dintre articolele de drive-test sunt copiate cuvant cu cuvant de pe drive-test.ro! Fara link, fara indicarea autorului, fara nimic altceva decat numele lor pus sub articolele noastre! Si nu e vorba de trei cuvinte, e vorba de articole de pagini intregi la care s-a muncit foarte mult. De catre noi, nu de catre ei.

 Articolul furat pur si simplu si pus pe autohit.ro  versus Articolul original de pe drive-test.ro

Nu e vorba nici macar de vreo traducere sau de vreo parafrazare. E un copy-paste nenorocit, pe care ei il prezinta drept creatie proprie. Ca sa nu mai spunem ca mai si incurca motorizarile, doar-doar si-or face pierduta urma.

Nu am avut timpul sau rabdarea sa vad de unde au furat si celelalte articole de pe site, sau daca mai sunt si alte furaciuni pe site. Dar m-am obosit sa le scriu celor care administreaza site-ul cu privire la acest lucru. Nu o data, de trei ori. Asta ca sa nu fac publica rusinica.

Ti-ai gasit sa raspunda?! In plus, au binevoit sa stearga si mesajele de pe site-ul lor prin care aratam ca articolele respective sunt furaciuni.

Acuma, oamenii si firma din spatele autohit.ro vor avea niste surprize neplacute in urmatoarele zile, pentru ca incalcarea drepturilor de autor in asa hal nu poate ramane nepedepsita.

Chiar daca se vor bucura ca au ceva trafic in plus, vor avea trafic de oameni care vor veni acolo sa spuna ce cred despre acesti hoti.

Va invit pe toti sa comentati la ei pe site la articolele furate :) Aveti la fiecare articol de la ei un buton cu “opinia utilizatorilor”. Folositi-l cu incredere :D . Poate asa vor reactiona.

Asadar:

 Articolul original despre Audi Q7 de pe drive-test.ro. Iar aici Articolul furat, despre Audi Q7 de pe autohit.ro

Articolul original despre Audi A6 de pe drive-test.ro. Articolul furat, despre Audi A6, de pe autohit.ro.

Articolul original despre Renault Megane de pe drive-test.ro. Articolul furat, despre Renault Megane Sedan II, de pe autohit.ro

LATER EDIT: evident, linkurile catre autohit.ro nu mai functioneaza, pentru ca in cele din urma au retras articolele. Dar rusinea ramane.

Share →

4 Responses to Autohit.ro sau cum sa furi fara jena

 1. picpoc says:

  Nasol momentul. Dar, daca nu a furat decat 3 articole, ar trebui sa-ti dea de gandit, nu?
  :-S

 2. zvoner says:

  or fi avut si ei o cota :P

 3. Andrei says:

  Am intrat si eu pe http://www.autohit.ro , iar din cate am vazut site-ul se bazeaza mai mult pe detalii tehnice despre masini, iar articolele sunt cam de umplutura. Ce mi-a placut la site este faptul ca 1. poti sa compari direct 2 masini in acelasi timp : http://www.autohit.ro/compare.php?brandId1=8&brandId2=4&modelId1=260&modelId2=74
  2. detaliile despre dotari sunt structurate destul bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card