Din ciclul actori nemuritori, astazi avem vocea acra a metroului romanesc care da in judecata Metrorex pentru drepturi de autor.

Mica dilema: Daca Metrorex scoate inregistrarea cu cucoana de pe toate metrourile, cum o sa mai faca proba? Ar cam fi cazul ca doamna actrita sa dea o fuga si sa isi inregistreze glasul de lebada pe tronsoanele pe care mai este inca folosit.

Anyway… dupa procesul celui care a inventat o tesitura in capota portbagajului de la Dacia, iata un alt proces intre un om simplu si un colos. Mult succes doamnei… :)

Share →

2 Responses to Atentie se inchid usile. Price tag: 170.000E

 1. stash says:

  Da’ madam nu a semnat un contract inainte sa-si imprumute frumoasa-i voce metroului? Nu a luat niscaiva banuti ca sa anunte diverse chestii prin difuzor? Sau o fi facut voluntariat?

 2. zvoner says:

  Eh… pe vremea cand s-a facut inregistrarea, chestii precum contract, plata si alte alea erau facultative.
  Ea zice ca a fost chemata doar pentru proba. Care a durat 4 ore, timp in care a rostit numele tuturor statiilor.

  Eu ce sa zic… decat ca mi-e dor de vocile frantuzoaicelor din aeroporturile si mijloacele de transport in comun din Franta, care stiu sa fie si suave, si informative, si clare in acelasi timp? :)

  Anyway… a prestat, n-a fost platita, daca reuseste sa demonstreze asta, are voie sa ceara si 1.000.000 de euro, suma o decide instanta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card