Criza de timp (cea mai crunta criza :D ) ma pune in dificultate atunci cand vine vorba de actualizarea acestui blog. Pur si simplu intre 2 test-drive-uri, traversari de tara, editoriale, stiri auto, intalniri de business, evenimente si cele 30 de minute libere pe care le mai regasesc pe zi (de fapt, pe la 2 noaptea), nu mai am timp sa ma exprim coerent/interesant pe blog.

Daca as da stiri scurte, poate ca da. Remarc insa ca din cauza lipsei acute de timp imi scapa din vedere si chestii importante. De la site-uri dedicate startup-urilor si antreprenorilor, pana la site-uri de antreprenoriat IT. Nu mai vorbesc de faptul ca sunt in urma rau cu portia zilnica de Dailyshow sau ca singurul serial la care ma mai uit e Farscape (sinistru e ca se termina…dar vine Battlestar Galactica in schimb, pare-se)

S-au dus timpurile cand aveam timp de un blog gratuit si cand, corporatist fiind, eram la curent cu tot ce se intampla (daca va intrebati de unde vine ‘zvoner’) in piata de IT. Antreprenoriatul iti cere uneori un focus atat de mare pe core business incat din pacate trece timpul peste tine.

Iata de ce Twitter mi se pare mai potrivit pentru un antreprenor. Scriu de multe ori pe el de pe telefonul mobil, sau in cele cateva minute de timp mort petrecute in ambuteiaje sau pe cine stie ce coclauri. Vi-l recomand cu caldura. Iar daca nu mai vedeti multe zile ceva scris aici, nu ezitati sa ma cautati acolo.

Voi cum va descurcati? Simtiti ca va moare blogul, ca iubirea s-a racit, ca sa zic asa? :D

Share →

2 Responses to Antreprenori: Blog versus Twitter?

 1. TheBride says:

  Pai si blogul e o chestie temporara, nu? Twitter la fel. Cand oi fi bunic sau pensionar retras nordul Frantei, tu crezi ca o sa mai ai cu cine sau ce sa twitteresti?

 2. zvoner says:

  Neah, pe vremea aia o sa avem toti un cip pe lobul urechii si o sa putem twitteri in real time direct in gandurile noastre cu oricine dorim (si subliniez: dorim).

  La o adica, de plictiseala cineva ne va putea da acces si la ce vede el, tot in direct. O sa putem vedea lumea cu un miliard de ochi, nemijlocit.

  Iar blogurile vor fi alimentate cu continut tot in real time, si vor exista sub forma de avataruri cu A.I. care sa poata si comunica cu ceilalti in mediul virtual.

  Sa mai zic? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card