După cele nouă luni regulamentare de concepție, a venit timpul să naștem primul site dintr-o colecție mai mare pregătită de echipa din care fac acum parte. Evident, e un site de mașini. Sper să vă placă – e un concept care încearcă să aducă la un loc tot ce vrei să știi despre mașini, într-un mod cât mai bine structurat.

Suntem încă doar la 30% față de ce ne-am propus să existe pe site, am dat drumul secțiunilor de știri, teste, fișe de mașini, precum și configuratorului și comparatorului de mașini. Mai avem încă multe pe țeavă – subsite de bărci, subsite de moto, o uriașă secțiune video, precum și multe altele despre care nu pot scrie acum.

drivemag1

Vrem ca DriveMag să-și găsească un făgaș propriu pe zona de car websites, iar faptul că avem deja 440.000 de fani pe Facebook, din care majoritatea sunt din US (280 k), iar restul sunt, preponderent, din Europa (54k din România), ne va ajuta să ajungem rapid cu materialele noastre către un public pasionat de mașini. Ah, iar faptul că echipa e compusă în proporție de peste 90% din români (100% când vine vorba de redacție), mă face să fiu un pic cam emoționat. Vom ataca o piață uriașă, pe care chiar vrem să contăm. Acum, să vedem… :)

Aștept cu mare interes să știu și ce anume vă place sau nu vă place la site.

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Am lansat DriveMag.com

 1. George Jipa says:

  Salut,

  Cred ca n-ar trebui sa poata fi accesat via IP:
  http://54.148.60.86/ww/car-file/mini-hatchback-2006-2013-review-problems-specs

  Succes!

 2. vali says:

  lol. come on…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card