Trebuia să anunț asta acum vreun an, însă timpurile și împrejurările au făcut să pot anunța public abia acum – am publicat primul meu roman (SF) pe Amazon.

Cartea este în format e-book, are peste 400 de pagini și o puteți descărca de aici: Earth XXI: Age of Innocence. Cum încă învăț dedesubturile Amazonului, dacă aflu cum o puteți descărca gratuit, vă anunț. Dacă nu, voi fi recunoscător și dacă o cumpărați :) . Tot ce știu este că membrii Amazon Prime o pot împrumuta gratuit încă din acest moment!

Despre ce e vorba în carte?

Pe scurt, este o saga care urmărește viețile câtorva oameni obișnuiți din SUA, China, Franța și România, puși în fața unor evenimente excepționale – sociale, tehnologice, economice dar mai ales axiologice – dileme morale care țin de (ne)credința în Dumnezeu, de credința în ceilalți oameni, de credința în propria persoană și propriile valori, ba chiar de credința în știință. I-am chinuit mult, vă asigur! :)

Veți fi alături de (mulți dintre) ei timp de 50 de ani. Iar pe unii, introduși spre finalul cărții, îi veți regăsi și în al doilea volum, aflat în lucru (!). Este o carte axată pe tehnologiile viitorului, așa cum mi le-am imaginat eu. Și de intrigi. De descoperiri. De redescoperiri și mușamalizări. De orașe circulare cu adevărat SF. De drone în aer, apă și uscat. De lentile de contact digitale. De politică, de războaie la scară mare și la scară mică. Unul chiar la granița României… Pe scurt, despre o lume tot mai conectată digital – chiar la nivel mental, însă tot mai alienată la nivel individual. Ah, și despre climă… :)

Vă las să descoperiți mai multe pe pagina de pe Amazon a cărții Earth XXI: Age of Innocence!

PS. Am nevoie ca de aer de review-uri pe pagina cărții. Dacă vă place ce citiți, nu ezitați! Dați un review, oricât de scurt!!

PPS. Da, e în engleză. De-aia a și durat atât de mult, căci a trebuit să corectez cu ajutorul unor editori români profesioniști imperfecțiunile inerente de limba engleză.

Mulțumesc pe această cale editorilor mei Mirela Cara (care s-a luptat cu forma brută a cărții) și Ilinca Ionescu (ale cărei servicii de traducere, corectură și editare profesionistă le recomand cu căldură!).

Let’s roll! :)

 

Tagged with:  
Share →

12 Responses to Age of Innocence. Prima mea carte

 1. Bravo, zvonere! Te felicit și îți urez succes. Globalizarea și Amazonul să fie cu tine…

 2. zvoner says:

  Multaaam, George! Sa fie, sa fie :D

 3. cireasa says:

  Cumparata. Timp s-o citesc nu am momentan, probabil prin ianuarie. Review/rating, tot atunci, ca din fericire Amazon-ul nu e Emag :D .

  Felicitari, si sper sa aștept vol 2 cu nerabdare :)

 4. Adina says:

  Felicitari. Am sa o cumpar si eu !

 5. Ce idee bună! Succes!!

 6. Alex Seremet says:

  Ai un review siropos de la mine pe Amazon. Astept continuarea, ca altfel ne suparam.

 7. zvoner says:

  MULTAAAAAAAAAAAAAM!!!!!

 8. [...] propune să scrie o carte. Nu doar eu am fost surprinsă când, în decembrie, Adi și-a anunțat lansarea cărții pe blog. Nu că n-am fi crezut că Adi ar putea scrie o carte, fiindcă experiență legată de [...]

 9. [...] propune să scrie o carte. Nu doar eu am fost surprinsă când, în decembrie, Adi și-a anunțat lansarea cărții pe blog. Nu că n-am fi crezut că Adi ar putea scrie o carte, fiindcă experiență legată de [...]

 10. rb says:

  As vrea sa citesc cartea dar… nu am Kindle. Si nici nu sunt atat de pasionata incat sa imi cumpar unul. Poate alt mijloc de download legal?

 11. rb says:

  Inca o problema, amazon nu vrea sa imi accepte cardul maestro. Poate pe alte site-uri?

 12. admin says:

  Din păcate deocamdată nu am altă modalitate de a distribui cartea. În curând sper să fie și pe elefant.ro, dar te anunț! :) Mulțam mult de efort! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card