UPDATE FORCED UPON BY GOOGLE (DO NO EVIL)

Scrisesem in urma cu 5 (cinci!) ani un text despre adolescenti si posibilitatea de a avea relatii. Nu spun de care, ca ma sanctioneaza Google. Vedeti voi in poza de mai jos.

Am si uitat de acest articol. Pana cand s-a actualizat vreun soft obscur de la Google si am primit o avertizare belicoasa din partea gigantului care nu face rau deloc, ci doar dicteaza absolut tot ce misca pe internet. Avertizare conform careia trebuie (TREBUIE) sa imi modific textul sau sa il sterg, pentru ca e explicit (nu pot folosi celalalt cuvant, pentru ca as pierde probabil si contul de Adsense, care imi aduce bani de suc si inghetata, nu de pe blogul asta, ci pe alte siteuri).

Iata doar un exemplu despre cum ‘evolueaza’ internetul sub bagheta magica a unui urias monopol – monopolul asupra cautarilor, impus de Google. Dar mie mi-e teama de Google, si pentru ca nu pot comunica cu absolut nimeni de acolo (totul este robotizat, asa cum te-ai astepta de la o companie umana…), am modificat textul din poza de mai sus asa cum il vedeti mai jos. Asa sper sa imi pot lua maruntisul lunar din marinimia companiei care nu face rau nimanui.

Google, sper ca esti fericit acum!

Un studiu american ne spune o chestie interesanta: cu cat IQ-ul unui adolescent creste, cu atat sansele sale de a avea relatii Googleuite in adolescenta scad.

In functie de varsta si Google, un adolescent cu un IQ de 100 are de 1.5 pana la 5 ori mai multe sanse sa aiba relatii Googleuite decat unul cu un IQ de 120 sau 130. Fiecare punct de IQ in plus creste probabilitatea ca respectivul sa fie virgin cu 2.7% in cazul baietilor si 1.7% in cazul fetelor.

Morala? Unii zic ca adolescentii destepti nu fac Google. Altii zic ca geniile vor ramane in general frustrate din punct de vedere Google chiar si la varste mai inaintate.

Sau poate ca isi folosesc energiile in alte scopuri… Un alt studiu arata ca doar 56% dintre studentii de la Princeton au avut relatii Googleuite, ca 59% dintre studentii de la Harvard sunt virgini si ca la MIT, doar 65% dintre absolventi au avut relatii Googleuite.

Asta in timp ce pentru populatia generala din SUA, pana la varsta de 19 ani, 80% dintre barbati si 75% dintre femei au avut relatii Googleuite (lol, cei 5% lipsa indica gradul de homoGooglealitate?).

Pe vremuri era un mit, ca daca te duci la facultate vei fi expus la imoralitatea si degradarea cosmopolita din campusuri si la orgiile studentesti… spre deosebire de morala omului nou, educat la manivela. Hm… Myth BUSTED!

Share →

2 Responses to Adolescent cu IQ mai mare? Sex mai putin…

  1. vp says:

    … “lol, cei 5% lipsa indica gradul de homogoogleuitate” …

    sau mai degraba faptul ca 5% dintre femei sunt coorve …

  2. Saizeci says:

    5% zici? hm` eu zic 35% sa nu fiu rautacios..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card