Se tot vorbeste zilele acestea despre frauda. Acuzatiile zboara de-o parte si de alta, desi toata lumea stie ca este extrem de greu – daca nu chiar imposibil – sa dovedesti ca au fost furate 60.000 de voturi.

Nu ca furtul lor ar fi o mare problema. Sunt 22.000 de sectii de votare, este suficient sa controlezi doar 5-6000 dintre acestea, iar la aceste sectii sa adaugi/influentezi 5-6 voturi pentru candidatul tau si sa anulezi/descurajezi/opresti 5-6 voturi pentru celelalt si gata ceaiul. Mai ales la sat asta se face foarte usor.

Ironia este ca nici macar asta nu ar fi fost de ajuns, desi s-a practicat cu siguranta de ambele partide. Este clar pentru oricine ca presedintele a fost ales de diaspora, prin procentele enorme in favoarea lui Basescu. Nu mai vorbesc aici de ce s-a intamplat in Moldova, unde procentajul basescian frizeaza ridicolul.

Adevarata frauda este insa in alta parte. Atat Geoana, cat si Basescu, sunt niste impostori. Niste indivizi care nu au pregatirea necesara sa conduca o companie, daramite un stat intreg. Niste indivizi inconjurati de alti indivizi la fel de impostori, care ni s-au varat cu forta pe gat in ultimele doua decenii. Multi dintre ei descendenti ai nomenclaturii incompetente de pe vremea comunistilor.

Adevarata frauda sta in faptul ca romanii au votat gandindu-se la una (sa ne fie mai bine, sa avem locuri de munca, sa putem dezvolta afaceri, sa fim sanatosi, sa ne fie aparate bunurile) si vor primi cu totul alta, indiferent cine iese presedinte.

Pentru ca adevarata frauda se afla inca in varful dealului Uranus, izolata de natiune. Adevarata frauda are doua camere (nici macar unicameralul nu va rezolva cumva legitimitatea ei), merge in masini cu girofar, incheie afaceri intru fraudarea legii si stie sa apese si sa traga de sfori oricand are nevoie pentru a-si implini scopurile. Indivizi alesi ca sa ne fie noua bine si care nu se preocupa decat cum sa le fie LOR bine.

Asadar toata discutia asta de acum, cu frauda si nelegitimitatea presedintelui e de-a dreptul hilara. Asta… daca nu ar fi atat de trista.

Share →

2 Responses to Adevarata frauda

 1. Carmen says:

  Bati campii. Existenta Parlamentului ti se pare frauda si in acelasi timp acuzi pe altii de “comunism”.
  Din pacate in tara asta prostia si tupeul umbla nestingherite pe strada. Daia au votat oamenii asa cum au votat: cu galeti, cu faina si carnati, cu bani pe poze dupa buletinul de vot, cu autobuze, cu frica ca-si pierd slujba, cu presedintele care bea ca ei, cu televizorul, si cu multa ura in suflet. Prostie si tupeu

 2. zvoner says:

  Carmen, nu existenta Parlamentului mi se pare frauda, ci existenta majoritatii deputatilor si senatorilor din acest Parlament.

  Avem o clasa politica nu doar ipocrita, ci si incompetenta, care NU face ceea ce a fost aleasa sa faca. Alegerile investesc cu putere un om – sau un grup de oameni – pentru a actiona in interesul alegatorilor.

  Daca tu ai impresia ca parlamentul romanesc actual actioneaza in interesul alegatorilor, atunci intr-adevar avem o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card