Nu, nu am imagini horror de pus. Am insa o imagine cu niste accidente genetice care isi luau tacticosi masa de pranz la umbra unui pod de pe Autostrada Bucuresti Pitesti.

Accidentele genetice, angajati la EuroConstruct (si da, dezacordul isi are rostul sau), pur si simplu nu au putut intelege zbieretele mele furioase la adresa lor si ale hominizilor care le-au dat nascare.

Idioti

Era de altfel imposibil de inteles. Doar ei isi parcasera duba pe banda de urgenta, si nu oriunde pe banda de urgenta, ci mai precis la 30 de metri de intrarea pe autostrada de pe o artera secundara, pe banda numita “de fuga”, adica bucata aia de sosea unde te grabesti sa ajungi la o viteza optima inainte de a intra pe banda I. Da’ daca acolo gasisera si ei, saracii, umbra…

Cum vii dintr-o curba care te duce in autostrada, si cum esti ocupat sa te uiti un pic in retrovizoare sa vezi daca te vei putea baga, NU ai cum sa-i vezi pe moronii care au parcat acolo, decat cam in ultimul moment. Si in afara cazului in care ai o Alfa Romeo sau un BMW/Audi/whatever, NU poti ajunge la 80km/h-100km/h in 30 de metri. Deeci, franezi daca ai timp, sau iesi in extremis pe banda I, la mustata cat sa te niveleze un stol de TIR-uri care vine cu 120km/h.

Jegurile umane se holbau la gesturile mele si nu puteau pricepe ce atata caz. Doar banda de intrare pe autostrada este facuta pentru a parca pe ea, ca sa rumegi bovin niste ceapa cu branza pe marginea drumului, la umbra podului, nu?!

Ah! Si daca ar fi singuri!! 

Data viitoare jur ca-mi iau o pusca!

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card