Da, da, da. 85.000 de cititori care au intrat in septembrie pe drive-test.ro cautand … informatii despre masini. Sper ca au si gasit ce au cautat :)

Dupa cum am spus si in Business Magazin, incepand de la 1 octombrie drive-test.ro inglobeaza salonauto.ro, pentru ca schimbam strategia. Drive-test.ro nu va mai ramane doar un site de continut auto, adica o revista electronica despre masini, ci devine treptat un portal auto, care va include atat anunturi auto, cat si alte … surprize :)

Salonauto.ro se remarca printr-o structura foarte simpla, curata, profesionista (rabdare pana maine, caci inca mai ajustam chestii prin el) si este exact ceea ce ii trebuia lui drive-test.ro. Am hotarit acest joint venture pentru ca dezvoltarea de la zero a unei baze de date cu anunturi ar fi luat foarte mult timp, si mai ales pentru ca salonauto.ro a dovedit ca a crescut ‘pe bune’, fiind intre primele site-uri in cautarile pe cuvintele cheie legate de fenomenul auto.

Ce va urma? Simplu, cititorii drive-test.ro vor avea la dispozitie acum si o cautare extensiva in cadrul anunturilor auto de pe salonauto.ro, iar cititorii salonauto.ro vor putea citi stirile, editorialele si articolele de pe drive-test.ro.

Va mai urma ca site-ul rezultant va avea in octombrie un trafic de minim 150.000 de unici, urmand ca pana la sfarsitul anului sa spargem bariera celor 200.000 de unici pe luna. Si va mai urma ca de saptamana viitoare vom fi pe locul 6/7 in top auto .ro. Pana la sfarsitul anului tintim locul 4 din trafic.ro pe masini, si locul 3 in topul site-urilor de continut auto, imediat dupa automarket.ro si auto.ro. La anul…. dar sa nu anticipam.

Speram ca din noiembrie sa intram si in studiul BRAT, astfel ca advertiserii sa vada tot ce misca pe site. Asta va depinde de impactul primelor rezultate BRAT. Apropo de advertiseri: ei au acum la indemana nu doar publicul care cauta informatii detaliate despre o masina, dar si pe cel care este realmente interesat sa cumpere o masina (o buna parte dintre oamenii care cauta masini second hand aleg pana la urma o masina noua, cu conditia sa stii sa le marketezi cum trebuie una). O campanie pe drive-test.ro va atinge asadar, de acum, ambele categorii de public interesat de fenomenul auto. So… proceed! :)

A, si apropo, acest joint venture bucurestean-timisorean a decis sa nu foloseasca strategii ieftine de genul femei goale, spam zilnic prin newslettere care nu spun nimic sau includerea de jocuri online. Avem insa alti asi in maneca, pe care ii vom folosi pe rand :)

Ah, si mega-sondajul privitor la satisfactia posesorilor de masini din Romania continua, asadar aruncati un vot si puteti castiga… vedeti voi pe site ce!

*si o mica erata la articolul din Business Magazin: evident ca studiul J.D. Power si studiul Top Gear sunt doua studii total diferite. Dar masoara cam acelasi lucru: modul in care isi privesc oamenii masinile.

Share →

One Response to 85.000 de cititori pentru drive-test.ro in septembrie! :)

  1. Roxana Dragoste says:

    Congratulari, NATIUNE!

    La mai mare …
    sau … la mare(a) Neagra … ca nu piarda Natiunea un preshas ca tine … :) ))

    Je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

QR Code Business Card